POGOJI POSLOVANJA


NAČIN PLAČILA:

Kupec lahko plača blago:

  • preko Paypala
  • po predračunu na naš transakcijski račun SI56 3300 0000 4788 202, odprt pri Addiko Bank - BIC: HABSI22.

VELJAVNOST CEN:

Cene veljajo na dan naročila po veljavnem ceniku Tina Žen - unikatno oblikovanje. Vse cene so v EUR in vključujejo 22% DDV. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Če izdelka ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene, o čemer ponudnik kupca obvesti. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Vse cene v spletni trgovini so informativne. Nekatere slike so samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

DOSTAVA IN STROŠKI:

Dostavo za TINA ŽEN spletno trgovino opravlja Pošta Slovenije. Čas dostave za artikle, ki so na zalogi praviloma znaša 2 -3 delovne dni. Spletna naročila prejeta do 9. ure zjutraj bodo praviloma odpremljena še istega dne.

Za vse pošiljke, ne glede na težo in velikost, se zaračuna poštnina 2,60 EUR. Nad 50 EUR je poštnina brezplačna.

Prosimo, da ob prejemu pošiljke takoj preverite:

  • celovitost pošiljke
  • morebitne poškodbe


Tovrstne reklamacije morate prijaviti dostavni službi, ki vam je blago dostavila najkasneje v roku 24 ur. Vidne poškodbe paketa javite dostavni službi takoj ob prevzemu.

Kupec lahko izbere tudi osebni prevzem v ateljeju v Ljubljani.

DOBAVNI ROKI:

Večino artiklov je na zalogi in so dobavljivi takoj. Za artikle po naročilu pa je rok dobave po dogovoru s kupcem.


RAZPRODANI IZDELKI:

V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni.

PRAVICA DO ODSTOPA NAROČILA (velja za nakup preko spletne trgovine):

Kupec ima pravico, da v petnajstih dneh od dobave blaga podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe. Kupljeno blago mora vrniti najkasneje v nadaljnjih 15 dneh, blago pa mora biti nepoškodovano, neuporabljeno in v originalni embalaži s priloženo kopijo originalnega računa in v celoti izpolnjenim obrazcem za vračilo blaga. Vse stroške dostave vračila plača kupec. Kupec lahko po želji blago zamenja za drugo blago ali pa se mu vrne celotna kupnina skupaj s stroški dobave, če jih je imel.

Pri vrnjenih artiklih, ki se jim poznajo sledi uporabe ali imajo poškodovano originalno embalažo si pridržujemo pravico obračunati ustrezno uporabnino. Vračila blaga, ki je bilo poslano proti odkupnini po pravilu ne sprejemamo. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj ko je mogoče, najkasneje pa v roku 15 dni od prejetja vrnjenega blaga.

Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Za tipkarske napake ne odgovarjamo.