PREDELAVE OBLAČIL


Imate prepolne omare oblačil, ki jih ne nosite več in se nikakor ne morete ločiti od njih? Vas nanje vežejo lepi spomini, so iz odličnih materialov, prelepih barv in vzorcev, želite, da bi bila še vedno del vašega življenja? Razmišljate trajnostno?

Oblačila Vam lahko predelam v nekaj popolnoma novega, edinstvenega, lahko iz več njih oblikujem novo, lahko dodam druge materiale, lahko jih oplemenitim in pripravim za ponovno uporabo. Znova in znova.

Še nikoli nisem vrgla kavbojk v smeti. Nobenih. Nekatere so že zelo stare in imajo svojo zgodovino, svoje zgodbe.
Zbiram jih, jim podaljšam'' življenje'', spremenim namembnost ne glede na modne trende. Popravljene, obnovljene, nadgrajene, predelane, ročno potiskane, poslikane, povezene, zakrpane in prešite so pripravljene za nove izzive.

Včasih jih razstavim in iz njih sestavim nov kos, edini na svetu. Izdelam suknjič, jakno ali kimono, ki je super uporaben in "must have", torbo, nahrbtnik, krilo ali kar nazaj hlače.

Enako lahko naredim tudi za vas, iz vaših "odpisanih" kavbojk ali drugih oblačil, ker se od njih ne morete posloviti, ker vam ni vseeno, ker vse ni za v smeti in ker ste radi edinstveni.

Okvirna cena za predelave je 20 EUR na uro.